Niko Aleksanteri Kauko Kirjoituksia itsenäisen Suomen puolesta

EU-Suomi ja lillukan varret

Tarkkaavaiselta havannoitsijalta ei jääne huomaamatta, että EU-Suomessa nykyiset eduskuntapuolueet keskittyvät todellisten ongelmien ratkaisemisen sijaan teoissaan ja puheissaan pelkkiin lillukanvarsiin. Tähän samaan typeryyteen syyllistyvät myös niin ammattiyhdistysliikkeet kuin yrittäjien edustajat ja muutenkin valtaosa yhteiskuntamme eliitistä. 

Myös valtamediassamme on sama ongelma; uudenlaisen ajattelun ja todellisten ongelmien esille nostoa vältellään kuin ruttoa, vaikka Suomi on tilanteessa, jossa juuri tällaiselle olisi huutava tarve.
Ja näistä samoista eduskuntapuolueista ja kansanedustajista, jotka ovat lyhyessä ajassa ajaneet Suomen valtavan velkavuoren alle ja näihin moniin ongelmiin missä me nyt olemme, ei ole enää näiden heidän itseaiheuttamiensa ongelmien ratkaisijoiksi. 

Suomen nykypäättäjät ovat EU-ideologiansa vuoksi umpikujassa, josta he eivät voi yhteiskuntaamme pois johdattaa muuta kuin käyttämällä keinoja, joissa heidän raskaista poliittisista virheistään maksaa Suomen kansa tavalla, joka ei ole missään nimessä siedettävä eikä oikeudenmukainen.

Suomen ja suomalaisten edut ovat päättäjiemme kaksikymmenvuotisessa "eurooppakiimassa" jätetty toissijaisiksi ja unohdettu. Siinä sivussa he ovat kevyin perustein heittäneet kovien koettelemusten kautta aikoinaan saadun ja varmistetun valtiollisen itsenäisyytemme  historian romukoppaan. 

 

Todellinen suuri ongelma

Tämä federalistien tekemä vallankaappaus Suomen kansalta EU:n toimielimille on jo nyt todettavissa Suomen historian pahimmaksi poliittiseksi virheeksi ainakin Suomen kansan ja demokratian kannalta. Suomi siirrettiin väkisin yhteiskunnallisesta järjestelmästä, joka oli suunniteltu ajamaan omia kansallisia etujamme, järjestelmään, joka ajaa EU:n ja sen taustavoimien, eli suuryritysten ja maailmanvallasta haaveilevien federalistien etuja.

Maamme ja kansamme on vaivihkaa alistettu vieraan suurvallan, EU:n, rakennusaineeksi. Suomi ei yksinkertaisesti pärjää EU-direktiivien ja EU-lainsäädännön alaisena niin kuin se pärjäsi/pärjäisi itsenäisenä valtiona. EU:n lainsäädäntöä, euroa ja EU:n perustuslakia kun ei ole suunniteltu suomalaisten etuja silmälläpitäen, vaan niiden tarkoitus on ajaa federalistien lemmikkiprojektin, liittovaltio EU:n, etuja ja muodostamista. 

Juuri tästä johtuu, että resurssit ovat jatkuvasti niukkenemassa tai jo loppumassa yhteiskunnan tärkeimmiltäkin sektoreilta, koska lainsäädäntöä ei ole optimoitu Suomen kannalta niin, että yhteiskuntamme työn tulokset säilyisivät täällä ja maamme voisi vaurastua.

Kun koko yhteiskunnan perustus siis pitäisi uusia, taikka ei oikeastaan uusia, vaan palauttaa Suomen oma perustuslaki ja lainsäädäntö Suomen korkeimmaksi laiksi, niin eduskunnassa keskitytään lähinnä jakamaan jo olemassa olevia resursseja tai mikä vielä pahempaa, jakamaan velkarahaa, vaikka yksi tärkeimpiä ellei tärkein eduskunnan työ on juuri se, että se ja vain se, säätää lait sellaisiksi, että Suomen yhteiskunta toimii ja kukoistaa.

Juuri tämän epäkohdan eli oman kansallisen lainsäädännön palauttaminen ensijaiseksi, siis käytännössä EU:sta eroaminen ja uusi itsenäistyminen, on ainut ratkaisu, jolla Suomi saadaan takaisin menestyväksi hyvinvointivaltioksi. Sellaisenhan suomalaisten suuri enemmistö maastamme haluaisi, mutta europrojektin toteuttajat eivät tästä kansalaisten mielipiteestä ole välittäneet eivätkä välitä. 

Kansallinen lainsäädäntöhän Suomessa tarkoittaa oikeastaan sitä, että Suomen kansa korkeimman vallan, eli valtiovallan, haltijana Suomessa äänestää edustajansa Suomen eduskuntaan, jotka siellä säätävät Suomelle lakeja - siis Suomen kansan palvelijoina eikä niin kuin nykytilanteessa, jossa korkein lainsäädäntö tulee maan ulkopuolelta, EU:sta; eikä  Suomen kansalta niin kuin oma perustuslakimme edellyttää.

Uusiksi päättäjiksi tarvitaan tässä tilanteessa perustuslaillisia itsenäisyysvoimia, jotka pystyvät ajattelemaan itsenäisesti, rohkeasti ja eri tavalla kuin eurooppaideologiaan ja euroon sitoutuneet sokeat nykypäättäjämme, jotka eivät enää EU-jäsenyyden aikana ole palvelleet ainoata oikeata ja laillista isäntäänsä, Suomen kansaa.
Ja sen jälkeen, kun uusi itsenäisyys on saavutettu, kansanedustajiemme pitäisi keskittyä vähintään samalla tarmolla uusien resurssien luomiseen kuin jo olemassaolevien jakamiseen.

 

EU-jäsenyyden kustannukset

Vaikkakin EU-jäsenyyden näkyvät ja helposti laskettavat kustannuksetkin ovat suomalaisille tavattoman suuret, niin kuitenkin ylivoimaisesti suurin tuho tulee siis muualta kuin siitä, että maksamme jäsenmaksuja  ja tilitämme tullitulojamme EU:lle. Todellinen ongelma, joka on käynyt jo meille sietämättömäksi taakaksi, syntyy siitä, että emme pysty kehittämään omaa yhteiskuntaamme omista lähtökohdistamme. 

Tämä on se ydinkysymys ja itsenäisyyliikkeen toiminnan a ja o. Tavoitteemme ovat itsenäisyys, oma raha ja keskuspankki sekä aito kansallinen demokratia.

Jätetään lillukanvarsien parissa puuhastelu nykyisille eduskuntapuolueille ja eliitille, jotka eivät enemmästä ja tärkeämmästä ymmärrä ja jotka ajattelevat edelleen samoin kuin luodessaan nämä Suomen nykypäivän ongelmat. Albert Einstein sanoikin joskus osuvasti: "Kun yritämme ratkaista ongelmia, emme voi ajatella samalla tavalla kuin luodessamme niitä."  

Tämä viisaus on suomalaisten äänestäjien syytä painaa pikaisesti mieleensä, jotta kestämättömästä nykytilanteesta löytyy kunniallinen, mahdollisimman kivuton  ja realistinen ulospääsy.

Lillukanvarsien parissa puuhastelevilla kun ei ole selkeää käsitystä yhteiskunnan tilasta ja ilman selkeää tavoitetta ja strategiaa siitä miten Suomi saadaan nousuun he ovat tuomittuja epäonnistumaan. Nykyiset eduskuntapuolueet ovat alistuneet toimimaan EU:n järjestelmän sisällä, eikä edes se auta, että kaikki lillukanvarret näiden toimesta korjattaisiin, kun koko EU:n systeemi on perusrakenteeltaan väärä Suomelle. 

Tästä päättäjien sokeudesta maksaa suurin osa suomalaisista kovaa hintaa.

Nykyistä EU-politiikkaa kannattamalla suomalainen äänestäjä on osa ongelmaa, kun taas itsenäisyyttä kannattamalla hän on osa ratkaisua.

Miettikää siis tarkasti kenen joukoissa seisotte tai kenelle äänenne annatte, kun Suomen tulevaisuudesta päätetään.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Kyllä. Nyt ei kannata takertua lillukanvarsiin. Palataanko takaisin itsenäisyyteen vai mennäänkö eteenpäin kohti liittovaltiota. Minulle kelpaa molemmat vaihtoehdot, kunhan ei jäädä virumaan tähän nykyiseen välitilaan. Miten olisi itsenäinen EU-liittovaltio?

Käyttäjän nikokauko kuva
Niko Kauko

"Miten olisi itsenäinen EU-liittovaltio?"

Ehkä tämä ratkaisu sille pienelle piirille suomalaisia, joka EU-jäsenyydestä jotain katsoo hyötyvänsä, hyvinkin kelpaisi. EU-komissaarin tai muun EU-viran saamisesta haaveileville suomalaisille poliitikoille se olisi sitä parasta mannaa.

Koko asian pointti Suomen kansan kannalta katsoen onkin siinä, että federalistien unelmaa, eli EU-liittovaltiota, ei ole mitenkään suunniteltu Suomen kansan etuja päällimmäisenä, jos ollenkaan, miettien.
Suomi ja suomalaiset ovat vain moukan osassa federalistien ikiomassa supervaltaprojektissa.
Suomalaisista ei suuri osa tätä vielä ikävä kyllä ymmärrä, mutta pikku hiljaa tilanne muuttuu valtamedian sumutuksesta huolimatta.

Ja EU-jäsenyyden vahingollisuus Suomen taloudelle ja turvallisuudelle on jo hyvinkin nähty, jos nykytilannetta vaan viitsii vähänkin objektiivisesti katsoa.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Pariin kuukauteen ei olla taloudesta keskusteltu koska olemme täysin umpikujassa yhteisvaluutan kanssa ja hallitus on komission sekä EKP:n käskyvallassa. Nyt puuhataan EU:n valtionvarainministeriötä ja yhteistalletusvastuuta, mutta eipä näistä meidän poliitikot keskustele.

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

"hallitus on komission sekä EKP:n käskyvallassa" Mutta kenen käskyvallassa on komissio ja EKP ?

Käyttäjän VirpiMarjattaHerrala kuva
Virpi Marjatta Herrala

Miten mahtaa käydä niille eläkeläisille, jotka ovat jo vuosia taistelleet korotettujen maksujen keskellä? Näiltä nykyajan rikkailta ei valitettavasti putoa murusia pöydältään. Onko hallitus ihan tahallaan viemässä ihmisiltä leivän ja asunnon vai onko sokeus niin suurta, etteivät ymmärrä, mihin tämä uusliberalismi johtaa?

Niko Kauko on aivan oikeassa. Tästä alennustilasta eivät äänestäjät pääse nykyisiä eduskuntapuolueita äänestämällä. Nyt tarvitaan Itsenäisyysliike.

Käyttäjän VirpiMarjattaHerrala kuva
Virpi Marjatta Herrala

Suurimpien lobbarien talot ympäröivät Brysselissä toisiaan. Sieltä Juhani Perttu ne vaikuttajat löytää. Heidän isäntänään on kansainvälinen suurpääoma. Ne lobbarit ovat liikkeellä monia vuosia ennen kuin meille tulee tietoa uusista Suomen lait ylittävistä direktiiveistä.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

EU on kuin Neuvostoliitto, virhettä ei haluta myöntää mutta romahduksen jälkeen kaikki ovat yhtä mieltä ettei härveliä olisi koskaan pitänyt keksiäkään. Ajatus oli ehkä hyvä mutta politiikka pilasi pelin.

Käyttäjän TimoSotikoff kuva
Timo Sotikoff

Kiitos Niko, rautainen kirjoitus jälleen!

Toimituksen poiminnat