Niko Aleksanteri Kauko Kirjoituksia itsenäisen Suomen puolesta

Asedirektiivi - EU-Suomi menee perä edellä puuhun

Hallitus aikoo ilmeisesti viitata kintaalla EU:n asedirektiiville, jos EU sen hyväksyy. Direktiivi kieltäisi yksityishenkilöiltä tiettyjen aseiden hankkimisen ja hallussapidon. 

Asedirektiivi EU:n taholta ei sinänsä ole suuri yllätys. Kuten tiedetään, imperialistisilla valtakeskuksilla on ollut halu kerätä aseet pois valtaansa saamiltaan kansoilta, jotta kapinat ja itsenäisyysliikkeet olisi helpompi keskusvallan taholta tukahduttaa.

Tässä EU haluaakin varmasti kaukonäköisenä direktiivillään osaltaan myös varmistaa, ettei  aseellisia itsenäisyysliikkeitä syntyisi tulevaisuudessa EU:n sisälle ja se onkin yksi ja varmaan myös suuri syy, miksi EU haluaa kerätä jäsenvaltioidensa kansalaisilta aseet pois.

On tietysti hieno asia, kun Suomessa nyt hallituksen piiristä noustaan uhmaamaan vierasta valtaa, mutta se, että se tapahtuu vasta nyt, ja kerrotusta syystä, tekee tilanteesta hieman tragikoomisen. Ja tragikomedianhan Suomen nykyinen poliittinen eliitti tuntuu hallitsevan tahtomattaan erinomaisesti.

EU:n valtaan sitoutuneet eduskuntapuolueet ovat siis yllätyksellisesti nousemassa barrikadeille EU:ta vastaan, kun mm. vapaaehtoinen maanpuolustustyö Suomessa on EU:n asedirektiivin myötä vakavan uhan alla.
Tämä "kapina" kertoo paljon Suomen nykyisestä EU:hun sitoutuneesta eliitistä ja sen ajatuksenjuoksusta.

Sinänsä tältä porukalta ei ole mikään yllätys yleensäkään, että mennään ns. perä edellä puuhun. 
Väärä marssijärjestys oli hyvinkin odotettu; välineitä noustaan kyllä puolustamaan, mutta ei niitä arvoja ja oikeuksia, joidenka puolustamiseksi nämä välineet olivat olemassa.

 

Maanpuolustyö on olemassa itsenäisyyden turvaamista varten

On syytä nostaa tässä esille, että aseet ja maanpuolustyö, myös vapaaehtoinen sellainen, ovat tarkoitettu viime kädessä valtion itsenäisyyden puolustamiseen ja turvaamiseen. Ne ovat siis välineitä, joilla Suomen valtion piti puolustaa itsenäisyyttämme.

EU:han on suomalaisten federalistien avustuksella vienyt meiltä jo kauan sitten valtiollisen itsenäisyytemme, jonka puolustamista varten meillä oli asevoimat ja vapaaehtoista maanpuolustustyötä.

Itsenäinen valtio puolustaa sodassa tai sen uhatessa omaa perustuslakiaan, omaa itsenäistä lainsäädäntövaltaansa ja tuomiovaltaansa, se puolustaa omaa rahayksikköänsä yms. ja juuri siksi sillä on syytä olla toimintakykyinen ja uskottava puolustus.

 

Emme enää taistele itsenäisyyden säilyttämisen puolesta

Suomalaiset federalistit  ovat luovuttaneet vapaaehtoisesti pois Suomen käsistä EU:lle nämä kaikki itsenäisen valtion perusoikeudet, jotka tekivät Suomesta itsenäisen ja joiden puolesta meidän piti tarvittaessa taistella. 

Sen he ovat tehneet sulassa sovussa ja yhteistyössä eurooppalaisten aateveljiensä kanssa, kun he ovat rakentaneet Euroopan demokraattisten kansallisvaltioiden yläpuolelle uuden harvainvaltaan perustuvan jättivaltion, EU:n.

Näiden suomalaisten federalistien takia Suomi on nyt vieraan vallan alainen. EU  suomalaisine apureineen on alistanut meidät oman lainsäädäntönsä ja tuomiovaltansa alle sekä käyttämään omaa valuuttaansa euroa. Näin EU pystyy kontrolloimaan meitä ja koko suomalainen yhteiskuntamme onkin salakavalin askelin saatu palvelemaan Euroopan Unionin harvainvaltaa ja sen valtapoliittisia etuja.

Suomalaisten on siis käsitettävä, että nykytilanteessa emme enää puolusta valtiollista itsenäisyyttämme, sillä se on jo EU-jäsenyyden myötä menetetty.

 

Suomalaisten on taisteltava menetetty itsenäisyys takaisin

Suomen kansan on kyllä syytä nousta barrikadeille, mutta ei näiden federalistien kanssa tätä yhtä direktiiviä vastaan. Suomalaisten on syytä nousta kaikkea vierasta lainsäädäntöä, eli jokaista EU:n direktiiviä ja asetusta vastaan.

Suomalaisten on eritoten noustava barrikadeille näitä suomalaisia federalisteja vastaan, jotka ovat omilla toimillaan suomalaiset vieraan vallan alaisuuteen salakavalasti johtaneet. 

Suomalaisten on syytä nousta barrikadeille, jotta menetty itsenäisyytemme ja vapautemme elää sellaisessa yhteiskunnassa kuin haluamme saadaan takaisin.

Suomalaisten on erityisesti syytä äänestää eduskuntaan uusia itsenäisyysmielisiä voimia, jotta taistelu itsenäisyytemme palauttamisesta käytäisiin nyt ja tulevaisuudessa parlamentaarisin keinoin, eikä asein, niin kuin itsenäisyystaistelut monesti maailmassa käydään.

Itsenäisyyspuolue IPU on poliittinen väline, joka on perustettu juuri siksi, että sen avulla Suomen itsenäisyys voidaan palauttaa nimenomaan parlamentaarisen demokratian kautta rauhanomaisesti takaisin.

Suomalaisten ei ole enää syytä kiivetä nykyisten eduskuntapuolueiden mukana perä edellä puuhun, vaan alkaa kannattamaan IPU:a ja siten muuttamaan Suomen suuntaa.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän MauriNygard kuva
Mauri Nygård

Nikon kirjoitus näyttää saanen sentään jakeluita ja suosituksia, mutta ei vielä yhtään kommenttia. Siihen lienee kolme syytä:

-Kirjoitus oli niin hyvä, että eipä siihen ole pahemmin lisättävää.
-Ihmisiä hävettää, kun ovat tulleet höynäytetyiksi. On vaikeaa tunnustaa olleensa väärässä, on vaikeaa antaa itselleen anteeksi, ja monet haluavat jatkaa silmät ummessa ikäänkuin mitään ei olisikaan tapahtunut. Juhlitaan vaan itsenäisyyttä.
-Kovin harva lukee näitäkään kirjoituksia. Ihmisten tyhmentäminen median avulla on onnistunut niin hyvin, että suomalaiset suorastaan kehuvat, että eivät lue mitään. Parhaimmat kehuvat, että eivät ole pitkään aikaan äänestäneet ketään. Loput kertovat, että äänestivät Niinistöä, kun sillä on seksikkäimmät silmät.

Että paljon on tekemistä.

Toimituksen poiminnat