Niko Aleksanteri Kauko Kirjoituksia itsenäisen Suomen puolesta

Hybridisotaa?

Ex-sisäministeri Päivi Räsäsen mukaan Suomen itärajan tilanne viittaa Venäjän hybridisotaan. Räsäsen mukaan Venäjä päästää pakolaisvirran Suomeen, vaikka sen  valtiosopimuksen mukaan olisi ehkäistävä laiton maahantulo. Räsäsen mukaan on mahdollista, että ilmiöön liittyy viesti Suomelle Venäjän vallan huipulta. 

Kuitenkin Venäjältä on tullut Suomeen viime ja tämän vuoden aikana noin 1000 pakolaista, mikä on vain pieni murto-osa Suomen länsirajan ja Tornion puolelta tulleiden kymmenien tuhansien pakolaisten määrästä.
Ja länsirajalla rikotaan jatkuvasti ja räikeästi EU:n Dublinin sopimusta.  Dublinin sopimuksen mukaan maahantulija on palautettava siihen maahan, mihin hän ensimmäisenä saapuu. Näin ei kuitenkaan tapahdu ja pakolaiset päätyvät Suomeen vaellettuaan ensin koko EU:n läpi.

Eli myös EU:n olisi valtiosopimuksen mukaan ehkäistävä laiton maahantulo, mutta tähän räikeään sopimusten rikkomiseen Räsänen ei puutu.

 

Avointa sotaa?

Räsäsen kova huoli itärajasta kertookin enemmän siitä asenteellisuudesta mikä maamme ulkopolitiikkaa vaivaa. Jos tämä  tuhannen pakolaisen tuleminen tai "päästäminen" Suomeen Venäjän puolelta on hybridisotaa, niin Räsäsen olisi tasapuolisuuden nimissä pitänyt lisätä, että Tornion rajalla on sitten ollut jo hänen termistönsä mukaan käynnissä täysimittainen ja avoin sota.

Samoin ilmassa on ollut suomalaisten ministerien ajatuksia siitä, että itäraja pitäisi nyt pakolaisten takia sulkea kokonaan. Eikö tasapuolisuuden nimissä länsiraja olisi sitten pitänyt sulkea jo aikoja sitten, koska pakolaismääräärät ovat siellä valtavia verrattuna itärajan läpi tulleisiin?

 

Kaikki piiput osoittavat itään

Näyttää siltä, että EU-Suomessa kaikki piiput osoittavat itään, eikä lännestä tuleviin ongelmiin puututa vakavasti. Itsenäisyyttähän Suomella pitäisi olla kaikkiin ilmansuuntiin, mutta itsenäisyydestään luopuneelta EU-Suomelta ei tietenkään tätä voi loppujen lopuksi edes odottaa.

EU-Suomen kaksoistandardeihin perustuva ulkopolitiikka, jossa kaikki paha tulee idästä ja hyvä lännestä, on osoittautunut toimimattomaksi. Olemmehan nyt joutuneet lyhyessä ajassa EU:n läpi tulevan ennennäkemättömän pakolaiskriisin kohdemaaksi, sekä sen lisäksi olemme EU-jäsenyytemme vuoksi pakotesodassa Venäjän kanssa Ukrainan tapahtumien takia, joissa EU ja Venäjä taistelevat Ukrainan saamisesta vaikutuspiiriinsä.

 

Oikeat lääkkeet

Oikeat lääkkeet Suomelle tähän tilanteeseen ja siitä ulospääsemiseen olisivat itsenäisyys, puolueettomuus, irtautuminen Shcengenin ja Dublinin sopimuksista, jotka ovat kuolleita kirjaimia, sekä oma rajavalvonta. Itsenäisyyden mukana saisimme oman ulkopolitiikan, jonka arvoa nykyisessä levottomassa maailmassa ei voi koskaan liikaa korostaa.

Itsenäisenä ja puolueettomana Suomen olisi mahdollista hoitaa niin nykyiset kuin tulevatkin ongelmat  länsi- ja itärajalla parhaalla tavalla ja omien kansallisten etujemme mukaisesti.

Sanoisinkin, että Suomen kolme suurinta ongelmaa ovat EU, EU, ja EU.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän ritvalehtonen kuva
Ritva Lehtonen

Hienoja näkemyksiä Niko, näinhän se on, että ellemme olisi EU:ssa meillä olisi paljon onnellisempi suomi ja enemmän mahdollisuuksia vaikuttaa, oman maamme asioiden kulkuun...ja ennenkaikkea kansalaistemme tuvallisuuteen ja hyvinvointiin, mitä ahneus ja harvojen etu on kuljettanut pitkän matkan väärään suuntaan.
On ollut itsekästä pitää kiinni asioista, jotka murenevat altamme ja olla kuulematta kansalaisten ääntä toisenlaisesta tiestä.

Itsenäisyyspuolue tuo esiin hienolla tavalla humaanin näkökulman ja päätöksenteon mahdollisuuden, mikä saa jokaisen itsessään miettimään, kuinka tärkeää on maan oma itsenäinen päätösvalta ja oma valuutta, sekä rehellinen avoin ja kaikkia kunnioittava päätöksenteko kaikissa pöydissä.

Toivon tosiaankin, että me kaikki kansalaisina näkisimme, mihin meitä ollaan viemässä, ellemme halua ottaa uutta suuntaa ja kiinnittää huomio oman kansamme hyvinvointiin, sillä he ovat veronsa maksaneet, luottaen tulevaan ja päättäjiin.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Lähinnä hysteriasotaa. Suomi on lamassa ja syylliset halutaan etsiä maahanmuuttajista ja ylipäätään rajojen ulkopuolelta.

Käyttäjän MauriNygard kuva
Mauri Nygård

Hieno teksti! Hyvä, että kirjoitit, niin minun ei tarvitse. Aikeissa olin, mutta ei aikaa. Suosittelen, että teet aiheesta lyhennetyn version ja pistät tarjolle Suomen lehdille.

Käyttäjän HeikkiMkinen1 kuva
Heikki Mäkinen

Paskua, sanoi Putkinotkon Malakko! Oletko ihan vakavissasi sitä mieltä että jos olisimme sisäänpäin kääntynyt ja sulkeutunut, omaa naurispeltoaan viljelevä ja sisäsiittoinen ugriheimo täällä pohjan perukoilla, etteikö maailman tuulet meitä heiluttaisi? Siinä sitä istuttaisiin uhrikivillä, nuotion lämmössä ajatellen että kaukana kavala maailma!

Käyttäjän TimoSotikoff kuva
Timo Sotikoff

Heikki Mäkinen on ymmärtänyt asiat aivan väärin, ei se että päätämme omista asioistamme ole pois kansainvälisestä kaupasta ja yhteistyöstä, päinvastoin- silloin pystymme rakentamaan noitakin asioita kestävältä pohjalta. Mitä järkeä mielestäsi nykyisessä "EU-kansainvälisyydessä" on, kun kaikki sanellaan muualta eikä mitään kyseenalaisteta, ja kaikki päätökset ovat sellaisia, jotka eivät ota huomioon kansallisia näkökulmia? Hieno kirjoitus Nikolta jälleen, kiitos.

Käyttäjän MattiAalto kuva
Matti Aalto

Ehkäpä onhelma on vain siinä ettei kukaan ole kertonut Päivi Räsäselle että itärajamme takana on sellainen maa jossa Ameriikan ja Euroopan Yhdysvaltojen laki ei ole voimassa. Sellaisen asiain tilan sisäistäminen saattaa olla tosin hyvinkin vaikeaa hänelle vaikka joku sen hänelle kertoisikin, ministerinä kun on oppinut noudattamaan lakia, sellaisena kuin Brysselissä ovat hänelle lukeneet.

Käyttäjän MattiKarvonen kuva
Matti Karvonen

Sota on muutakin kuin sitä että armeijat ottavat yhteen. Se tietty on absoluuttisin kansojen tahi useiden muita yhtenäisiä itressejä omaavien ryhmittymien välinen kahina.

Etenkin taloussota on nykyisin voimakas. Siihen liittyen tapahtuu paljon: Kansallisvaltiota heikennetään infrastruktuuri ja luonnonvarat silmissä kiiluen. Aseita on monia, mutta etenkin WoMM, eli weapon-of-mass-migration on näkyvin ase tässä sodassa; lähtetellä nyt mitä ihmeellisimmistä kulttuureista väkeä ties minne ottamaan vastaan kaikki se paha mitä kulttuurien yhteentörmäys tuo tullessaan... epäinhimillistä touhua, palkkasoturien kohdalla yleensä rehelliset sopimukset, käsittääkseni. Informaatiosota tietty on voimakasta myös.

Toimituksen poiminnat