Niko Aleksanteri Kauko Kirjoituksia itsenäisen Suomen puolesta

Jari Tervo ja itärajan koputukset

Jari Tervo kirjoitti YLE:n blogissaan, että "Venäjä koputtaa" Suomen itärajalla. Tällä "koputtamisella" Tervo tarkoitti sitä, että Venäjän puolelta tulee Suomeen pakolaisia, jotka ovat hänen mielestään Venäjän FSB:n salainen ase Suomen yhteiskuntarauhan järkyttämiseksi ja vieläpä hän väittää, että koko operaatio on Vladimir Putinin näppien alaisuudessa. Pakolaisia on tullut Venäjältä Suomeen reilu tuhat vuosien 2015-2016 aikana.

Tämän tarkoitus on Tervon mukaan se, että Venäjä näyttää pystyvänsä tarvittaessa uhkaamaan pakolaisvyöryllä Suomen yhteiskuntaa.

Kuulostaa siltä, että Jari Tervon henkilökohtaiset pelot ja mielikuvitus laukkaavat tässä oikein kunnolla, mutta jos hyväksymme kritiikittä hänen näkemyksensä tässä, niin mitä Suomen länsirajalla sitten oikein tapahtuu?

EU tulee karmeista läpi

Tervon omien ajatusmallien mukaan länsirajalla on menossa vähintäänkin USA:n ja CIA:n sekä EU:n erikoisoperaatio, jolla Suomelle ei vain vihjailla, että "tarvittaessa voimme järkyttää Suomen yhteiskuntarauhaa", vaan sitä todella järkytetään.

Pakolaisia, jotka ovat Tervon ajatusmallissa läntisten turvallisuuspalvelujen erikoisoperaation osasia, on EU:n kautta tullut Suomeen viime vuonna pelkästään kymmeniä tuhansia. Siis Tervon ajatusten mukaan suoraan Barack Obaman ja Jean Claude Junckerin erikoisoperaation ohjauksessa.

Suurin osahan näistä pakolaisista on liikkeellä paetakseen nimenomaan USA:n ja EU:n NATO-maiden omavaltaisia ja laittomia pommituksia, joita on tehty Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä ja joissa kokonaisia valtioita on tuhottu infrastruktuureineen. 

Jostain kumman syystä tästä länsirajamme pakolaisryntäyksestä, joka on suureksi osaksi näiden länsimaiden sotien suoraa seurausta, ja  jossa koputukset sivuutettiin täysin tulemalla kerralla karmeista läpi, Jari Tervo on kirjoituksessaan täysin hiljaa.

Onko myös tämä kaikki Tervolle vain yhtä suurta juonta Suomen horjuttamiseksi länsimaiden toimesta, josta hän ei jostain kumman syystä uskalla tai halua puhua? Tuskin.

Vallan sylikoira

Mistä siis voisi johtua, että tämä älykkönä pidetty kirjailija näkee maailman näin mustavalkoisena? Onko kyse ryssäfobiasta? 

Mehän muistamme, että edes 1990-luvun vaikeina vuosina Venäjältä ei tullut Suomeen pakolaisvyöryä, mutta nyt Tervo kuitenkin pelottelee sekä itseään, että muita suomalaisia mahdollisilla sadoilla tuhansilla venäjää puhuvilla pakolaisilla, vaikka tilanne Venäjällä on nyt täysin erilainen ja paljon parempi kuin 1990-luvulla.

Miksi Tervo siis tällaisia turhia uhkakuvia maalailee;  onko Tervolla tässä joku tarkoitushakuinen propagointi päällä, jossa hän yrittää käyttää hyväkseen suomalaisten epäluuloisuutta Venäjää kohtaan?

Itse en usko, että Tervo on niin tyhmä ja yksipuolisen sokea maailman tapahtumille kuin hän meille esittää; luulen, että kyseessä on harkittu EU:lle myötämielinen propaganda, jota hän taitavana kirjoittajana YLE:n blogissaan levittää ja saa siitä luultavasti unionistien käsissä olevalta YLE:ltä kunnon korvauksen.

Tervon kirjoitushan on klassinen esimerkki miten suomalaisten huomiota yritetään siirtää suurimmista ongelmista huomattavasti pienempiin ja samalla yritys suojella toimimatonta EU:ta ja Suomen jäsenyyttä siinä hakemalla ulkoista vihollista Venäjästä.

Tämä Tervon kirjoittelu on klassinen esimerkki myös siitä miten monesti taiteilijoiden moraali taipuu poliittisten paineiden alaisuudessa ja miten taiteilijat alkavat palvelemaan vallanpitäjien ja valtajärjestelmien sylikoirina; tässä Tervon tapauksessa siis EU:n ja suomalaisten unionistien.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän JariMartikainen kuva
Jari Martikainen

Onhan tämä ihan kahelia touhua.
NATO-maiden (Turkki, Kreikka, Saksa, Tanska) ja Ruotsin lävitse, vastoin kansainvälisiä sopimuksia, tuli Suomeen viime vuonna 35 000 turvista.
Venäjän kautta on nyt tullut reilut 1000 turvista. Lisäksi Venäjällä ei ole mitään velvollisuutta estää turvisten tuloa alueensa kautta Suomeen. Itse asiassa se rikkoisi kansainvälisiä sopimuksia, jos se estäisi turvisten tulon Suomen raja-asemille.
Ja sitten Venäjä on se, joka yrittää horjuttaa Suomen yhteiskuntarauhaa...

Käyttäjän jaakko7 kuva
Jaakko Kontinen

Mitähän mieltä Verkkomedian ulkomailla asuva päätomittaja ja Itsenäisyyspuolueen EU parlamentti ehdokas Janus Putkonen mahtaa olla asiasta?

Toimituksen poiminnat