Niko Aleksanteri Kauko Kirjoituksia itsenäisen Suomen puolesta

70 vuotta on kulunut - ja Suomi on tullut hulluksi

Sanotaan, että ihmiset muistavat kollektiivisesti noin 70 vuotta jonkun suuren katastrofin kuten esimerkiksi sodan opetukset. Nykyisen Suomen kohdalla tämä viisaus pitää todellakin paikkansa; seitsemänkymmentä vuotta on kulunut viime sodasta ja poliittinen johtomme ja eliittimme, johon valtamediakin ikävä kyllä nykyään kuuluu, on unohtanut kaikki Talvi- ja Jatkosotien katkerat seuraukset ja opetukset Suomelle. Itsenäisyydestä ja puolueettomuudesta on kevyin mielin luovuttu ja unionistit ovat vieneet Suomen vaaralliselle ja vahingolliselle kurssille.

Suomen ulkopolitiikkaa johdetaan ikävä kyllä taas sillä periaatteella, että Venäjän mielipiteistä ei tarvitse välittää ja sitä päinvastoin pitää oikein ärsyttää; sille tarvitsee solmio- ja rintamerkein ynnä muin neulanpistotempuin oikein irvistellä, jotta se ärsyyntyisi. Onhan Suomea johtavien unionistien näytettävä, että viisimiljoonainen "länteen kuuluva" valtiomme ei naapurin suurvaltaa pelkää eikä kunnioita. 

Tästä syystä Venäjän presidenttiäkin kohdellaan EU-Suomen valtamediassa ja poliitikkojen taholta täysin eri kriteerein kuin muiden maiden johtajia. Vladimir Putinin henkilöön menevät loukkaukset ovat arkipäivää  ja normaalit käytöstavat ja valtioiden välisiin suhteisiin kuuluva kunnioitus on Suomessa Venäjän kohdalla täysin poissa. 

Ei siinä etteikö naapurista saisi ja pitäisi kirjoittaa kriittisesti, mutta kaksoisstandardit, turhat uhot, henkilöihin menevät loukkaukset ja riidan haastamiset pitäisi jättää pois. Ja mikä tärkeintä, jos oman yhteiskuntamme todellisiin ongelmiin ja epäkohtiin paneuduttaisiin toimittajien taholta samalla tarmolla ja innolla kuin he hyörivät Venäjän kimpussa, niin Suomen yhteiskunnallinen tilanne näyttäisi tänä päivänä varmasti paljon paremmalta.

Mutta osaksi eliittiä muuttunut media pysyttelee hiljaa oman yhteiskuntamme perustavanlaatuisista ongelmista ja yrittää ohjata kansan kiukkua ja mielenkiintoa kotimaassa joihinkin melko mitättömiin nyansseihin kuten lautakasoihin, pipoihin yms. 

EU:n epädemokraattisuuteen ja korruptioon ei kiinnitetä valtamediassa juuri mitään huomiota; sen sijaan media toistaa EU:n propagandaa kritiikittä. Kriittisyyden sijaan mediamme palvelee ja puolustaa valtarakenteita ja osallistuu siksi mielellään ulkoisten vihollisten luomiseen kansan huomion suuntaamiseksi muualle.

"Voimme tehdä juuri niin kuin haluamme naapurista välittämättä" olisi huono motto jo omakotialueen perheelle, mutta  aivan erityisen huono ohjenuora se on epäluuloisen 145 miljoonaisen ydinase- ja sotilasmahdin 5 miljoonaiselle naapurille. 

Ja asioita viedään yhä vaan hullumpaan suuntaan, sillä pelkkä Venäjäkään ei omasta erinomaisuudestaan hullaantuneelle EU-Suomelle enää viholliseksi riitä, vaan vihollisia on hankittava lisää - ja ei tietenkään taaskaan sieltä heikoimmasta päästä.


Lisää vihollisia on hankittava vaikka väkisin

Nyt näyttää pahasti siltä, että EU-Suomelle ei riitä viholliseksi edes yksin Venäjä, vaan vihollisia hankitaan lisää. Ja vieläpä millaisia vihollisia; nyt poliitikkojen, eliitin ja valtamedian uusi vihan, mollaamisen ja piikittelyn lempikohde on USA:n uusi presidentti Donald Trump. Eli nyt USA:stakin tehdään jo EU-Suomen parjauksen kohdetta. 

Presidentti Trumpia kohdellaan Suomen mediassa kuin kynnysmattoa ja häneen liittyvistä kommenteista, kirjoituksista ja uutisista näkyy liian usein läpi mustamaalaus, kiukku, pettymys sekä demokratian halveksiminen. USA:n vaalitulosta ei haluta kunnioittaa koska sen tulos ei EU:hun kynsin hampain sioutunutta eliittiämme miellyttänyt eikä se palvele eliitin etuja. Usein sekin unohdetaan tai siitä ei ajan hengen mukaan välitetä, että Trumpin presidenttiyttä haukkumalla halveksutaan myös Yhdysvaltain kansaa ja sen tahtoa.

Venäjän mollaamisen vielä jotenkin voi yrittää ymmärtää, koska sillä on valitettavasti Suomessa niin pitkät perinteet, mutta nyt riidan etsiminen on saanut jo kolossaaliset mittasuhteet, kun lehdistöllä ja eliitillämme ei näytä oleva mitään positiivista kirjoitettavaa tai sanottavaa myöskään USA:n Trumpista. Näin toimimalla Suomi ikävä kyllä nurkkaa itse itseään ja kaivaa omaa kuoppaansa.

Ensin EU-Suomi vähät välitti viisaudesta, että jos sinulla on pakko olla vihollisia, niin hanki ne mahdollisimman kaukaa ja ystävät tietysti läheltä. EU-Suomi etsi viholliset läheltä ja ystävät kaukaa, mutta mikä hulluinta, nyt vihollisia halutaan jo sekä läheltä, että kaukaa.


Maailman mahtavat vihollisina

EU-Suomi on siis hankkinut itselleen "melko" voimakkaita vihollista, eli kaksi maailman ehkä mahtavinta miestä; presidentit Putinin ja Trumpin, joiden kimpussa on kivaa ja muodikasta hääriä.

Ja samaan aikaan kaiken tämän ivan, haukkumisen ja piikittelyn keskellä sitten aiheellisesti pelätään, että USA:n ja Venäjän johtajat voisivat pahassa tapauksessa sopia jotakin meidän asemaamme liittyvää meidän päidemme ylitse. 

No eikö ole tyhmemmällekin selvää, että eivät huonot ja tahallaan pilatut suhteet näihin suurvaltajohtajiin ainakaan auta asiaamme tässä suhteessa. Eli omallakin käytöksellä voitaisiin kyllä asioihin vaikuttaa muutenkin kuin vain negatiiviseen suuntaan.

Olisiko aika herätä ja miettiä, että eikö EU:n osana oleminen ja EU:n "totuus" uusliberaaleine idelogioineen olekaan Suomelle se oikea polku, kun se on johtanut ja johtamassa meitä tilanteeseen, jossa nurkkaamme itse itseämme ja missä maailman vahvimmista valtioista on tulossa vihollisiaamme? 

Suomen tervehdyttämistalkoot pitää aloittaa Suomen itsenäisyyden ja puolueettomuuden palauttamisesta ja sen myötä unionistien syrjäyttämisellä päätöksenteosta sekä median palauttamisella järkiinsä. 

Ja nämä talkoot kannattaa aloittaa heti ja voimalla, ettei nämä unionistijästipäät palvelijoineen ehdi typerillä toimillaan järjestää Suomen kansalle uutta katastrofaalista opetusta taas seuraavaksi 70 vuodeksi. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (18 kommenttia)

Pekka Iiskonmaki

''70-vuotta on kulunut - ja Suomi on tullut hulluksi''

Sanoisin, että viimeiset 40 -vuotta, mutta vauhti kiihtyy.

Käyttäjän RaimoHynynen kuva
Raimo Hynynen

Mikäli jollakulla omat aivot hiukkaakaan tomivat niin ymmärtää kuinka elämme mielenkiintoisisinta ja suurinta murroksen aikaa sitten Neuvostoliiton hajoamisen. Karkeasti sen kesto oli 10 vuotta. Näin jälkeenpäin arvioiden yksi suuri yllätys oli kuinka vähän veri vuosi vuosien 1985 - 1995 välillä. Jos NL olisi ollut voimissaan niin ei olisi ollut Balkanin sotia eikä Irakin ensimmäistä sotaa.

Tuleeko vuosien 2016 - 2026 aikana uuden hulluuden aikana vuotamaan enemmän verta ja myös Suomen maaperällä kuin vuosien 1985 - 1995 aikana. Kun nyt Suomen eliitti ja media pilkkaa niin Venäjän kuin USA:n johtoa niin en ihmettelisi sitä, että veri virtaa Suomen maaperälläkin vuoden 2026 loppuun mennessä. Sitäkö tässä nyt ollaan hakemassa. Näinkö hulluksi, todelliseksi aivottomaksi niin eliitti kuin johtava media eli YLE ja Sanomat ovat tulleet. Onko kansa ehditty median sirkushuvien avulla tyhmentää niin pitkälle että se saa mitä ansaitsee. Nuorten miesten verta Suomen maaperällä.

Oliko jopa profetaalista, että helmikuun alussa kirjoitin pikaisesti esimerkin siitä kuinka venäläiset ottavat Suomen päälaen ja käsivarren. Sen haltuunotolla näet on strategiset syyt koska Venäjä pyrkii kriisin aikana turvaamaan strategisten sukellusveneiden pääsyn Atlantille. Ottaa Pohjois-Norjan ja myös Pohjois-Suomen. Todennäköisesti myös Pohjois-Ruotsin. Vuotaako suomalaisen sotilaan veri ensimmäisenä pohjoisessa. Osasyynä hulluksi tullut suomalainen eliitti ja media. Alla linkki nopeasti tehtyyn suunnitelmaan ja myös kommentointia.
https://www.facebook.com/jouko.piho.9/posts/101550...

Käyttäjän taistolainen kuva
taisto vanhapelto

Autonomian alkuvuosikymmeninä Suomi oli käytännössä erittäin itsenäinen, vaikka olikin vain suurruhtinaskunta, jonka suurruhtinas oli Venäjän tsaari. Huonosti meni lopulta, mutta se ei mitenkään johtunut Suomesta.

Tuon ajanjakson jälkeen Suomi on nyt EU:n jäsenenä itsenäisempi kuin milloinkaan ennen historiassamme.

Tosin esim. kuuluisan Johan Bäckmanin mielestä sellaisilla kääpiöillä kuin Suomi ja Viro ei ole koskaan mitään historiaa ollutkaan: eivät heikkouttaan pysty rakentamaan historiaa.

Suomessa Vladimir Putinia ja Venäjää kosketellaan "yleisistä syistä" silkkihansikkain; Donald Trumpia ei, mutta hän itse rakentanut roolinsa ja tyylittömyytensä.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Autonomian aikana Suomi oli ehkä vielä itsenäisempi Aleksanteri II:n aikana kuin autonomian alkuaikoina. Alussa Porvoon valtiopäivät tosin kutsuttiin koolle, mutta siitä "traditiosta" luovuttiin jo saman tien. Lisäksi siihen aikaan Venäjä vielä varsinaisesti toteutti Suomen haltuunottoa, joten kontrolli oli tiukempaa. Aleksateri II:n aikana sen sijaan Suomeen luotettiin ja Suomi sai oman rahayksikön sekä joitakin muita itsenäisyyden tunnusmerkkejä.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

1939 olin pieni poika, kotini oli itärajassa kiinni. Naapurinpuolen kylät näkyivät, siellä oli sukukaisiakin.

Yhteistyö naapurin kanssa pelasi 30-luvulla. Suomen rajavartijat kävivät kolleegojensa kanssa jänismetsällä ja sukulaisiani oli uitto- ja lastaustöissä Venäjän puolella Vitelessä.

1939 kesällä venäläiset aloittivat bunkkereiden rakentamisen rajalle. Kotikyläni 50 miehen varuskunta oli uhka, se piti siirtää 40 km päähän rajasta, lentokoneet lentelivät vapaasti, niitä ei saanut ampua, kaikki raskaat aseet piti viedä kauas rajasta. Suomi ryömi Venäjän edessä, mutta mikään ei auttanut, niinpä imperialistinen Venäjä aloitti talvisodan.

Venäjä on kiristänyt viime vuosina suhtautumistaan Suomeen.
NL:n aikana ei ollut sellaista sodan uhkaa kuin juuri nyt, Venäjä lietsoo sotaa. Venäjän joukot Suomen rajoilla ja läheisyydessä on määrätty korkeaan hälytysvalmiuteen. Karjalan tasavallassa ja Pietarin alueen kutsuntatoimistoissa on liikekannallepano menossa. Näin Tass tiedottaa. Olisiko aika Suomenkin mobilisoida armeija?

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Miten on sitten lännen sotaan valmistautuminen? Miksi tarvitaan isäntämaasopimukset Ruotsin ja Suomen kanssa?
Eivät ystävät ole sen parempia isässä kuin lännessäkään.Olkaamme siis itsenäisiä.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Itsenäisiä pitää olla. Mutta liittolaisiakin täytyy olla. Kukaan ei selviä yksin.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Blogi on kuin tuulahdus Suomen "rähmällään" olon ajasta. Suomi itsenäistyi toisen kerran -95 sen liityttyä EU:n, vapaasta tahdostaan ja tasavertaisena, meidän suomalaisten kanssa samanlaisia arvoja kannattavien maiden joukkoon. Trumpia ja Putinia kohdellaan juuri siten kuin he sen ansaitsevat.

Käyttäjän RaimoHynynen kuva
Raimo Hynynen

Niin kuka muistaa kuinka lähellä oltiin maailmansotaa 1962 kun oli Kuuban kriisi. Venäläiset luottivat Suomeen eikä täältä edes oltu pyytämässä tukikohtia. Nykyisessä epäluottamuksen tilassa venäläisten olisi tultava Suomeen kriisin kehittyessä paljon aikaisemmin kuin YYA aikana.

On tietysti monenlaisia mielipiteitä mutta kun lukee niitä niin ikäänkuin monelta tuntuu häviinneen järki, sillä historia ei ole lopussa. Menemme nyt kovaa vauhtia kohti Kolmatta Maailmansotaa. Kun Nato vaihtoehto on mennyt jo ohi niin kukahan meitä tulee auttamaan siinä vaiheessa kun Venäjän on pakko alkaa laajentaa erityisesti Kalotin alueella puolustusvyöhykettä. Suomeen tullaan aikaisemmassa vaihessa kuin kylmän sodan aikana. YYA oli viisautta sinä aikana kun se oli. Hyvät ja luottamukselliset välit Venäjään ovat aina viisautta.

No me tulemme saamaan myös nuorten miestemme verta Suomen maaperään sen verran kun me ansaitsemme. Nähtävästi me tulee ansaitsemaan varsin paljon veren vuotamista.

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Suomea on natotettu viimeiset vuodet poliitikkojen, asiantuntijain ja median toimesta. Venäjän uhkaa on korostettu koko ajan. Kansaa ajettu lännen rintamaan, mutta itsepäinen kansa ei vain ole taipunut. Ehkä suomalaiset ovat oppineet maantiedosta, että Venäjän kanssa on yhteistä rajaa yli 1300 km eikä sen pituus sopimuksilla lännen kanssa lyhene.
On viisautta olla hyvissä väleissä kaikkien naapureitten kanssa. Se pätee sekä ihmissuhteissa että valtiosuhteissa,koska terveen järjen ääni sanoo niin.
Isäntämaasopimuskin oli virhe. Se junailtiin kansa selän takana ikäänkuin pikkuasiana.
Miksi Suomi ei voisi olla sotilaallisesti liittoutumaton? Samoin Ruotsi.Vahva oma puolustus ja pysyminen suurvaltaristiriitojen ulkopuolella on toiminut hyvin.Sotilasliittojen kautta riski joutua sotatantereeksi kasvaa.
On parempi, että ohjukset lentävät päämme ylitse kuin putoavat niskaamme.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Todennäköisempää että Suomi napataan Venäjän toimesta moisen "ohjukset lentävät päämme yli" tilanteen aikana ... tai luultavasti sitä ennen eli liittoutumattomana maana ystäviä ei ole.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

NikoAleksanterin mahtikäskyllään suosittelema pelonsekainen alistuneisuus-hyväuskoisuus leimasi myös sotaa edeltävää aikaamme: syksyllä 1939 oltiin varsin kattavasti eduskuntaryhmissä sitä mieltä, ettei suuri itänaapurimme uhkaa meitä, joten puolustusvoimien lentokonehanke tyrmättiin turhana ja kalliina. Suomineito pysyi puolueettomana - ja jäi Molotov-Ribbentrop-liittolaisten hyökkäyksen jalkoihin yksin ja turvattomana.

Suomi on noudattanut koko sodanjälkeisen ajan hyvin varovaista politiikkaa itänaapuria kohtaan, sekä Neuvostoliiton aikana että sen romahduksen ja hajoamisen jälkeen. Varovaisuus on ilmennyt usein jopa pyrkimyksenä ajatella ja varsinkin puhua paavillilsemmin kuin paavi itse eli kremlologijohtomme on asettanut sanansa sen mukaan mitä on ennakoitu naapurin tsaarien ja pääsihteerien ym. diktaattorien toivovan. Ex-presidentti Mauno Primorsk (ent. Koivisto) esimerkiksi jopa varoitti Viroa ja muita Baltian maita uudelleenitsenäistymästä neuvostomiehityksestä ja kieltäytyi Karjalan palautuksesta 1990-luvun alussa, kun se olisi ollut mahdollista.

Nyt sitten itsenäisyytemme SUOMI 100 -juhlavuonna 2017 ystävällinen demokraattinen Venäjä-naapurimme lienee oletettavasti tyytyväinen nykyisiin aluelaajennuksiinsa Ukrainan ja Georgian ym. suunnilla, ja meillä naapurisuhteitamme mallikelpoisesti vaalineilla on hyvin perusteltu syy odotella omia alkuperäisiä alueitamme takaisinsaataviksi synttärilahjana miehittäjävallalta, ks. Suomineito täyttää pian 100 vuotta - olemmekohan valmiit > http://rescordis.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kulttuuri...

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Hyvät välit naapurin kansa eivät voi tarkoittaa, että naapurisi määrää miten sinun on elettävä, eikä toimivan ihmisuhde voi perustua siihen, että toinen alistaa toista. Näin toimi edemennyt NL Suomea kohtaan, se määräsi, se alisti ja tähän samaan pyrkii nykyvenäjä.

Käyttäjän RaimoHynynen kuva
Raimo Hynynen

Valitettavasti suurvallat toimivat kuten toimivat. Tietysti jos me haluamme nuorten miestemme veren vuotavan (minulla on 2 poikaa vänrikkinä) niin toimimme kuin Erkko vanhempi ennen talvisotaa. Hän oli ajamassa panssarilaivoja Suomeen (Laivastolaki) ja maavoimat jäivät heikolle varustukselle. Erkko oli sitten vastustamassa järkeviä neuvotteluja venäläisten kanssa. Nyt maavoimien varustaminen on ollut vähäistä kun rahat ovat mennet Hornetteihin. Maailmalla valitettavast ei ole missään testattu kuinka länsimaiset koneet pärjäävät jos koneita on 60 ja vastassa venäläinen ilmatorjunta, jonka huippuna S400 asejärjestelmä.

Suurvalloista esimerkkejä. USA hajotti Irakin. Siellä on riehunut sisällisota 2005 lähtien. Sen takia ISIS pääsi nousemaan ja Suomeen tuli yli 30.000 asekuntoista miestä 2015. USA kävi pommittamassa Libyaa ja se hajosi. Sisällissota riehuu ja ihmisten salakuljetusreitti Italiaan ja Eurooppaan toimii. USA eli Obama oli kiihottamassa Kairon puheellaan Arabikevääseen. Sen yhtenä seurauksena Syyrian sisällisota. No jospa tässä oli jotakin suurvaltojen toiminnasta. Valitettavasti totuus on, että suurvaltojen oma etu on ollut aina ensin niin idässä kuin lännessä. Näin se tullee olemaankin vai onko jollakulla tähän pätevä lääke (maailman diktaattori???).

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Hyviä esimerkkejä liittoutumattomuuden puolesta. Kun juostaan sutta pakoon , saattaa karhu talsia vastaan.
Ehkä olisi hyvä käydä Suomenlinnassa kuninkaan portin edestä lukemassa
Ehrensvärdin teksti. "Suomen kansa seiso tässä omalla perustalla äläkä luota vieraan apuun."
Ehrensvärd tiesi, että isoilla pojilla on valitettavan usein ketunhäntä kainalossa.

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

Jos vain 5,4 miljoonaa suomalaista olisi tullut hulluksi ja muu maailma pysynyt täysipäisinä, eihän meillä olisi huolen häviää.

Nyt huolestuttavat kyllä enemmän ne Suomen ulkopuolella hulluiksi tulleet.

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Taisi kuuluisa amerikkalainen evankelista Davis Wilkerson todeta , että maailma on tullut hulluksi.
Aikamoista hullunmyllyä maailmanmeno onkin.

Käyttäjän RaimoHynynen kuva
Raimo Hynynen

Kiitos Hannu kommentistasi!!! Juuri näin ja ei mentäisi kolmatta maailmansotaa kohden reipasta marssivauhtia jos vain suurin osa suomalaisista olisi tullut hulluiksi. Pekka Reinikainen kirjoitti hyvin asiasta tammikuun lopussa. Ensin lainaus ja alla linkki, mistä löytyy koko teksti.

Suurten massojen kulloisestakin mielipiteestä päättää maailmassa puolensadan merkittävän länsimaalaisen toimittajan lauma. Kyseessä ei tietenkään ole mikään salaliitto, vaan tämän reportterirodun maailmakatsomus, johon he vihkivät kuulijansa. Nämä reportterit eivät edusta keskivertoihmisiä, vaan ovat enimmäkseen ateistisia naturalisteja, feministejä, humanisteja, huumeiden laillistajia, aborttia ja eutanasiaa kannattavia ja perinteistä perhekäsitystä vastustavia seksuaalisen vallankumouksen ajajia.

Aivopesu kaiken median voimalla tekee tehtävänsä. Sen tehokkuutta kuvaavat valtavat Trumpia vastustavat mielenosoitusmarssit kautta maailman ja toisinajattelijoiden suiden tehokas tukkiminen. Vai oletko törmännyt ihmisiin, jotka puhuvat Trumpista hyvää? Kukaan ei halua poiketa sopulilaumasta tai uskalla nähdä Trumpissa mitään myönteistä tai kertoa kannattavansa häntä.

https://www.seurakuntalainen.fi/blogit/miksi-kaikk...

Toimituksen poiminnat