Elina Lepomäen twiitti demokratiasta

Kokoomuksen kansanedustaja Elina Lepomäki kirjoitti demokratiaa käsittelevässä twiitissään seuraavasti: "Valta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa eduskunta. Sen roolia on kehitettävä."

Tässä näemme miten etäälle todellisuudesta valtapuolueiden poliitikot ovat etääntyneet; he elävät aivan erilaisessa todellisuudessa kuin me tavalliset kansalaiset.

Juuri suomalaiset valtapuolueet sdp, keskusta, rkp, vihreät, vasemmistoliitto, kd ja eritoten Lepomäen kokoomus aina suuriäänisesti etunenässä, ovat tehneet kaiken voitavansa heikentääkseen suomalaista kansanvaltaa ja Suomen eduskunnan asemaa liittämällä Suomen Euroopan Unioniin. 

70-80 prosenttia Suomen lainsäädännöstä tulee jo EU:lta direktiivien ja asetusten muodossa, joita Suomen on pakko noudattaa, koska EU:n lainsäädäntö on omamme yläpuolella. 

Suomalainen puoluevalta on siis aktiivisesti ja valtavalla vauhdilla siirtänyt viimeisen reilun kahdenkymmenen vuoden aikana, kun olemme EU:n jäsenenä olleet, Suomen kansalle kuuluvaa valtaa EU:lle. Tämä on ilmeisesti kokoomukselle sitä eduskunnan roolin "kehittämistä", jota twiitissä perättiin. 

Eduskunnanhan kuuluisi olla elin, joka vastaa Suomen lainsäädännöstä ja jossa Suomen kansan perustuslaillista valtaa käyttävät sen valitsemat edustajat, eli kansanedustajat.

Mutta koska nämä puoluevallalle ja Euroopan Unionille sielunsa myyneet ja isäntään vaihtaneet edustajat ovat tämän kansalle kuuluvan lainsäädäntö- ja päätäntävallan luovuttaneet jo suurimmaksi osaksi EU:lle, on Suomen perustuslain ydinkohta, eli se että valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, käytännössä kumottu. 

 

Hiljaisesti toteutettu vallankumous

Tätä voi sanoa yhtään liioittelematta puoluevallan toteuttamaksi hiljaiseksi vallankumoukseksi, jossa perustuslaillisen vallan todellinen haltija, eli kansa, on siirretty tylysti syrjään Suomen päätöksenteosta.

Suomen perustuslaissa ei ole kohtaa, joka olisi mahdollistanut tämän kansan vallan siirtämisen maasta pois ilman Suomen perustuslain koko ydinsisällön muuttamista, eikä näillä EU:hun sitoutuneilla puolueille ole koskaan ollut tarvittavaa poliittista voimaa, että ne olisivat voineet Suomen perustuslakia muuttaa siten, että tällainen kansalle kuuluvan vallan siirto maastamme pois olisi perustuslakimme mukaista.

Suomen perustuslakihan on alunperin viisaasti ja kaukonäköisesti säädetty Suomen kansan valta-asemaa turvaamaan kaikissa erilaisissa tilanteissa, juuri esim. tällaisia puoluevallan hyökkäyksiä vastaan.

Ja se onkin kestänyt ja osoittautunut niin vahvaksi, että nämä EU:ta suomalaisten sijasta palvelevat puolueet eivät ole pystyneet sitä mieleisekseen muokkaamaan, jotta se olisi saatu sellaiseksi, että se palvelisi niiden poliittisia päämääriä. Siksi EU-asioissa Suomen perustuslain sisällöstä ei ole välitetty ja on toimittu sen kirjaimesta ja hengestä välittämättä puolueiden oman poliittisen edun ja agendan edistämiseksi.

Suomen perustuslakiinhan kirjattiin vasta jo pitkään jatkuneen EU-jäsenyyden jälkeen edes se tapahtunut tosiasia, että Suomi on Euroopan Unionin jäsen.

Itsenäisyysmielisiä eduskuntaan

On ikävä puhua vallankumouksista, mutta juuri sellainen siis Suomessa on kaikessa hiljaisuudessa näiden EU:hun sitoutuneiden puolueiden toimesta tehty. 

Suomalaisten tulisi ymmärtää tämä tosiasia ja tehdä vastavallankumous ottamalla valta takaisin itselleen sekä palauttaa Suomen perustuslaki sille kuuluvaan asemaan.

Tämä voidaan toteuttaa parlamentaarisesti äänestämällä eduskuntaan sellaisia kansanedustajia, jotka antavat uuden itsenäisyysjulistuksen ja palauttavat Suomen kansan ja sen edustaman eduskunnan takaisin siihen asemaa mihin se kuuluu, eli Suomen korkeimman vallan haltijaksi ja riippumattomaksi lainsäädäntöelimeksi.

Tämä on lopulta ainut vaihtoehto, jolla maamme voidaan nostaa takaisin omasta kohtalostaan päättävien kansakuntien joukkoon ja palauttaa puolueet niille kuuluvaan asemaan takaisin kansan ja kansakunnan palvelijoiksi.

Ilman tätä toimenpidettä voimme olla varmoja, Suomi EU:n jäsenenä tulee jatkossakin toteuttamaan politiikkaa, joka on sekä suomalaisten tahdon, että etujen vastaista.

nikokauko
Vapauden liitto Lahti
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu