Niko Aleksanteri Kauko Kirjoituksia itsenäisen Suomen puolesta

Miksi me häviämme

Lähes kaikki ovat varmasti kuulleet vertauksen, jossa Euroopan Unionin rakentamista verrataan polkupyöräilyyn. Vertauksella havainnollistetaan sitä, että polkupyörä kaatuu jollei sitä jatkuvasti poljeta eteenpäin.

Vertaus onkin erittäin osuva, sillä juuri näin on myös EU:n laita. Tätä EU-polkupyörää eteenpäin ovat ahkerasti polkemassa unionistit eri maista ja pyörä onkin pysynyt jatkuvasti kovassa vauhdissa eikä se ole kaatunut. 

Perussuomalaisten taktiikka tähän asti tässä pyöräilyssä on ollut se, että puolue istuu EU-polkupyörän kyydissä, mutta ei osallistu aktiivisesti sen polkemiseen ja koittaa aina tilaisuuden tullen jarrutella tarakalta polkupyörän kulkua sekä heitellä kalikoita sen rattaisiin.

Tämä taktiikka on helppo todeta epäonnistuneeksi, koska unionistit ovat polkeneet pyöräänsä voitosta voittoon, kun taas perussuomalaiset jäävät jatkuvasti nuolemaan näppejään yhteiskunnan muuttuessa yhä kauemmaksi meidän tavoitteistamme.

Tästä herää kaksi hyvin tärkeää ja olennaista kysymystä.

Miksi unionistit menestyvät 

Miksi EU-polkupyörä jatkaa etenemistään olosuhteissa kuin olosuhteissa kaikkia todennäköisyyksiä vastaan?

Syy ei todellakaan ole pelkästään ahkerissa ja hyväkuntoisissa polkijoissa, vaan tärkein syy mikä erottaa unionistit ja perussuomalaiset ja muut kansallismieliset on se, että unionistit tietävät tarkalleen mitä he haluavat ja mihin he pyrkivät. 

Unionistit käyttävätkin jokaista tilaisuutta hyväkseen päästäkseen lähemmäs tavoitettaan, eli yhä monoliittisempaa Euroopan Unionin liittovaltiota, joka samalla on tarkoittanut EU:n jäsenmaiden itsenäisyyden hävittämistä pala palalta. 

Sellaisissakin kriiseissä, joiden olisi luullut kääntyvän unionistien tavoitteita vastaan, unionistit ovat aktiivisella ja päättäväisellä toiminnallaan vieneet liittovaltiohankettaan todennäköisyyksiä uhmaten päättäväisesti eteenpäin. 

Unionisteja siis vie vaikeuksissakin eteenpäin selkeä päämäärä Euroopan Unionin liittovaltiosta, sekä todellinen visio ja tahtotila tähän tavoitteeseen pääsemiseksi.

Miksi perussuomalaiset eivät menesty

Tässä kohtaa on ensiksi muistutettava, että pelkästään vaalivoittoja ei vielä voi laskea menestykseksi sinänsä, vaan yhteiskunnallisen liikkeen menestystä pitää mitata eritoten siinä, että miten hyvin se pystyy muuttamaan yhteiskuntaa tavoitteidensa mukaiseksi. 

Tällä tavalla katsottuna perussuomalaiset ovat epäonnistuneet ja perussyy huonoon menestykseen on se, ettei perussuomalaisilla ole ollut eikä sillä ole selkeää päämäärää ja visiota siitä, mihin ollaan pyrkimässä. 

On istuttu kahdella pallilla ja toisaalta hyväksytty Suomen jäsenyys Euroopan Unionissa, mutta toisaalla yritetty taistella jäsenyyden vääjäämättömiä seurauksia vastaan jarruttamalla unionistien EU-polkupyörää aina tilaisuuden tullen.

Tämä politiikka on ollut hyvin tehotonta, ristiriitaista ja joissain kohtaa jopa vahingollista Suomen eduille.
Kun perussuomalaisten politiikalle, pitkälti sen EU-vastaisen sisällön vuoksi, saatiin kansalta suurta tukea jytkyjen muodossa, niin lopulta puolue ei kuitenkaan oikein tiennyt mitä se tällä kansalta saadulla vallalla oikein tekisi, koska selkeä tavoite ja visio puuttui.

Perussuomalaisten hallitustaival oli sen takia varsinainen "Via Dolorosa" ja sen seuraukset tuntuvat vieläkin koko valtakunnassa, eikä vähiten sen takia, että liian monet puolueeseen pettyneet äänestäjät saivat tarpeekseen koko politiikasta kun se "viimeinenkin toivo" muutoksesta meni. 

Mentiin hallitukseen, ei oikeastaan tiedetty mihin pyrittiin, omat periaatteet myytiin, puheita ja kansalle annettuja lupauksia ei pidetty ja tappio oli selvä ja häpeä pitkä.

Tässä surullisessa tapahtumaketjussa ikävä kyllä samalla pelattiin vastustajan pussiin ja annettiin sille vuosia lisää aikaa polkea rauhassa liittovaltiopyöräänsä eteenpäin. Näin tapahtui koska perussuomalaisten toiminta oli päämäärätöntä ja kriisin jälkeen jouduttiin vielä jäämään ihmettelemään ja setvimään mitä oikeastaan tapahtui ja miksi.

Tavoitteen on oltava selkeä  

Perussuomalaisilla pitäisi olla selkeä tavoite ja kirkas visio sekä suunnitelma miten tähän asetettuun tavoitteeseen päästään. Ja toiminnan pitäisi olla vähintään yhtä päättäväistä kuin vastustajillamme, eli unionisteilla.

Ja kun vastustajamme tavoite on EU-liittovaltio sekä kansallisvaltioiden riisuminen vallasta ja niiden tekeminen toimintakyvyttömiksi, niin mikä sitten on meidän luonnollinen tavoitteemme kansallismielisenä puolueena?

Se on tietenkin itsenäinen Suomi, kansallisvaltio, jolla on välineet ja kyky toteuttaa kansallismielistä politiikkaa.

Välineitä, joita tarvitsemme tässä ovat mm. oma ulkopolitiikka, oma raha ja keskuspankki, itsenäinen lainsäädäntö ja oma kansallinen talousjärjestelmä. Kaikki nämä ovat välineitä, jotka Suomi on unionistien politiikan vuoksi menettänyt.

Heikkouden ja neuvottomuuden merkkejä

Perussuomalaisten heikkouden syy on siis se, ettei oikein tiedetä mitä tahdotaan eikä ymmärretä sitä keskeistä tosiasiaa, että tyytyessämme unionistien luomaan EU-järjestelmään, se samalla jatkuvasti vahvistuessaan edelleen heikentää kansallismielisen politiikan toteuttamismahdollisuuksia.

Olemme kuin laiva ilman oikeaa kurssia ja päämäärää, seilaamme ympäri merta, koska meillä ei ole satamaa, johon pyrimme.

Ja kun monesti ajatuksen ja puheiden tasoilla toistetaan epäröivää, pelkurimaista ja tavoitteetonta ajattelua malliin "itsenäisyys on liian radikaalia, EU:sta ei voi erota, pakkohan siellä on olla kun on kerran liitytty, otetaan sieltä mitä saadaan, on se tyhjää parempi vaikka jäsenyys meille vahingoksi onkin, ei me yksin mihinkään pystytä" yms, joka johtaa siihen, että alistutaan kun todellista tavoitetta ei ole ja ponnistelut eivät siten johda mihinkään. 

Juuri tälläinen alistuva, tahdoton ja pelkuroiva ajattelu on syynä siihen, että meitä suomalaisia alistetaan taas niiden taholta, jotka tietävät mitä tahtovat, niin kuin suurimman osan historiastamme on asiaintila vahingoksemme ollut. 

Esimerkin, rohkeuden ja päättäväisyyden voima

Politiikassa mukana olevien kansallismielisten pitäisi näyttää esimerkkiä rohkealla toiminnalla ja ajattelulla, sillä edellä kuvattu nyhverömäinen ajattelu vie tietenkin itsenäisyystahdon ja itseluottamuksen myös kansalta.

Vastustajamme taas ei pelkää olla luova ja kohdata ongelmia, vaan keksii ratkaisuja eteensä tuleviin ongelmiin ja kääntää ne voitokseen, kun taas meillä moni pelkää jo etukäteen kaikkia mahdollisesti eteen tulevia ongelmia ja pitää niitä liian suurina ratkaistaviksi.  Ja juuri tässä erilaisessa asennoitumisessa tehdään ero menestyjiin ja häviäjiin.

Oma polkupyörä, omat polkijat, oma suunta

Vanha viisaus sanoo, että tutki vihollistasi ja opi siltä. Meidän tapauksessamme tämä on erittäin tärkeä lause, koska vihollisemme unionistit menestyvät ja me kansallismieliset taasen emme menesty.

Perussuomalaisten on ensitöikseen syytä hypätä kokonaan pois EU-polkupyörän kyydistä.

Tillalle me tarvitsemme yhtä selkeän tavoitteen kuin unionisteilla on ja oman vastakkaiseen suuntaan poljettavan polkupyörän sekä ahkerat ja päättäväiset polkijat, jotta pystymme kääntämään vastoinkäymisetkin menestykseksi matkalla kohti perussuomalaisten luonnollista ja toivottavaa uutta tavoitetta, itsenäistä kansallivaltiota nimeltä Suomi.

Kun perustelemme ja esitämme tavoitteemme hyvin sekä ymmärrettävästi, niin ei tule olemaan epäilystäkään etteikö Suomen kansa hyppäisi meidän polkupyörämme kyytiin.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

"Perussuomalaisten on ensitöikseen syytä hypätä kokonaan pois EU-polkupyörän kyydistä."

Itse en ajaisi noin radikaalia politiikkaa.

Suurimmalle osalle kansalaisia riittäisi todennäköisesti hieman vähemmän Euroopan yhteisöä edustava politiikka eli paluu takaisin EEC-aikaan, jolloin tavarat liikkuvat vapaasti.

Ihmisetkin liikkuivat ennen vanhaan täysin vapaasti. Erona oli se, että viranomaisilla oli tieto siitä kuka liikkui ja mihin.

Passijonot olivat pieni vitsaus siihen nähden, että nyt meillä on valtiosta toiseen liikkuvat onnenonkijat sekä vapaasti liikkuva rikollisuus.

Yhteisvaluutta ei ole kuluttajan kannalta ideana huono. Toteutus vain yskii, koska osa valtioista hyötyy siitä osan kärsiessä yhteisvaluutan huonoista puolista, kuten esim. valuuttakurssin joustamattomuudesta.

Jos Yhdysvaltojen osavaltioista yritettäisiin rakentaa tänä päivänä liittovaltiota, projekti kompastuisi samaan ongelmaan kuin Eurooppa.

Liian erilaiset kansat, kulttuurit ja taloudet törmäisivät toisiinsa aiheuttaen skismaa.

Käyttäjän nikokauko kuva
Niko Kauko

Suomi on todella käännetty päälaelleen muutamassa vuosikymmenessä kun vaatimusta itsenäisestä Suomesta pidetään radikaalina, jopa joidenkin kansallismielistenkin keskuudessa.

Siinä onkin monelle ajattelemisen aihetta näin "itsenäisyyspäivänä".

Todellisuudessa juuri Suomen vieminen EU:hun on radikaali yhteiskuntakokeilu ja tässä kokeilussa maamme on ajettu jatkuvien leikkausten ja kurjistamisen kierteeseen ja silti velkaannumme räjähdysmäisellä vauhdilla.

Yhteisvaluutta on ollut ja on kansantaloudelle raskas ja kallis virhe, johon meidät vietiin ideologisin perustein välittämättä päätöksen taloudellisista seurauksista.

Kun ideologian ja tunteiden annetaan ohjata päätöksentekoa, on jälki kurjaa. Viimeiset reilu kaksikymmentä vuotta on ollut Suomessa juuri tätä ja kansa maksaa päättäjien tyhmyydestä.

Kannattaa vieläpä muistaa, että näitä liittovaltioita rakentavat suuret kansat saadakseen pienemmät kansat valtansa alle. Eivät EU:n isot valtiot EU:sta mitään hyväntekeväisyysprojektia suunnitelleet, jos joku vielä niin kuvittelee.

Meillä pienenä kansana ei ole EU:ssa kuin hävittävää ja itsenäinen kansallisvaltio on meille elinehto, johon on pyrittävä takaisin mahdollisimman nopeasti.

Käyttäjän paavonevalainen kuva
Paavo Nevalainen

Vasemmistollahan näkyy oiva strategia, jossa poliittinen vaikutusvalta on pudonnut nollaan, mutta hallituksiin pääsee vielä mukaan multikulttuurikortilla ja suvaitsevaisuuden moraalisella puntarilla. He ovat fokusoineet.

Mitä persuille voisi sitten keitellä kasaan? Voisi aloittaa esim. juutalaisuudesta ja kysymyksestä, miksi juutalaiset ovat älykkäämpiä kuin muut kansat, varsinkin eurooppalaiset. Heillä ei ole ollut asevoimia pariintuhanteen vuoteen, eikä kykyä eikä lupaa aseistautua. Siksi miesten ainoa keino saavuttaa sosiaalista hyväksyntää sen verran, että pääsivät lisääntymään, oli erilaisten sangen vaativien ammattien harjoittaminen ja lähes aina hyvät kirjalliset taidot. Lisäksi mukana olivat vähemmistöille tyypilliseen tapaan kolmannen osapuolen järjestämät naimakaupat, joissa oli vahva pienyhteisöllinen parinmuodostusoptimointinäkökulma mukana. Vähemmästäkin rotu jalostuu.

Eroa eurooppalaisiin (sotaisempia, tyhmempiä) voisi korostaa. Hakkapeliitat pärjäsivät lähinnä metsästystaidoillaan. Samoin pohjoinen dimensio: pogromeita (itä ja länsi) väistäneinä me sopeudumme vaikeisiin oloihin, ja omaamme mahdollisuuden selviytyä vaikeutuvassa tulevaisuudessa, jollemme vain antaudu Euroopan tarvitsemaksi kunnian kentäksi. On oltava ovelampi kuin historia on.

Islamista voisi ottaa mallia siinä mielessä, että islam on niukkuuden uskonto. Maallista hyvää ei luvata, ja selvä jakotapa ja yhteiskunnallinen järjestys määritellään. Valtapuolueetkaan eivät enää lupaa mitään hyvää, vaan pelottelevat. Persut voisivat tässä poiketa myös, kansalaisia ei tarvitse pelotella, riittää todeta, että nykytila on tilapäinen ja muuttuu.

EU tulee luonnollisesti paljastaa Ilmestyskirjan portoksi, jota vastaan sopii hyökätä.

Näillä eväillä persut saisivat ääniä sekä vasemmmistosta että KD:lta. Vihreiden ääniä putoilisi kunnon doomistisesta paatoksesta.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

EU:n tulevaisuus päätetään muissa maissa ja näyttää vahvasti siltä että liittovaltiosta on jäljellä pelkkä unelma joka jää unelmaksi. Ranskan Macron ei saa ranskalaisia omaan ideologiaansa mukaan ja Merkel on kohta pelkkä muisto jolta vaikutusuvalta on mennyt. Euro häviää itsestään Italian velkojen lauetessa, EKP:llä ei ole enää pelimerkkejä pitää euroa pystyssä. Vuosi 2019 jää euron muistovuodeksi.

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

Harvinaisen osuvaa itsekritiikkiä. Perussuomalaisten pitäisi pystyä olemaan kaikkien kansallismielisten tulkki ja kokoaja. Nykyinen, lähinnä maahanmuuttoon keskittyvä sanoma ei kaikkia kansallismielisiä innosta. Eihän maahanmuutto meillä ole todellinen ongelma. Pitkässä juoksussa on varteenotettava tekijä, mutta tänä päivänä sen ympärille ei voi puolueen menestystä rakentaa.

Perussuomalaiset esiintyvät hyvinkin Nato-myönteisinä. Suuri enemmistö kansalaisista vastustaa sotilaallista liittoutumista. Tässä on selkeä ristiriita, joka osaltaan syö perussuomalaisten kannatusta. Natokannoista seuraa tiettenkin sen mukaiset Venäjä-mielipiteet, jotka toimivat samaan suuntaan kuin Natokin.

Kosonen kohdassa #1 valottikin ansiokkaasti liittovaltiokysymystä. Eihän EU kaikilta osilta ole huono asia, päinvastoin. Liittovaltiossa meidän osamme kuitenkin on häviäjän osa. Meistä tulee pohjoinen protektoraatti ja raaka-aineen tuottaja. Se on seurausta ennen kaikkea eurosta. Brexit oli mahdollinen, kun kyseessä oli suurvalta. Me joudutaan hakemaan kevyempää ratkaisua.

Käyttäjän nikokauko kuva
Niko Kauko

Hyvä ja asiallinen kommentti Erkiltä.

Tärkeintä on, että meillä on oikea suunta ja tavoite, eli itsenäinen kansallisvaltio Suomi.

Meillä on oltava myös tahtotila ja rohkeutta edetä kohti tavoitettamme sekä ratkaista eteemme tulevia ongelmia kansan enemmistön etu ensimmäisenä mielessä.

Näillä eväillä mennään jo pitkälle, eikä meidän tarvitse olla suurvalta.

Sen todisti viimeksi jo pienen pieni Islanti, joka näytti pankkikriisissään rohkeasti kinnastaan bankstereille ja heidän vaatimuksilleen suurempien valtioiden pelotteluista huolimatta.

Ja seurauksena oli Islannin nopea taloudellinen nousu kaikesta pelotteluista ja uhkailuista huolimatta.

Yhtä rohkeasti Suomen kansan tulisi tehdä näille unionisteille, jotka ovat velkaannuttaneet Suomen ja kurjistaneet suomalaisten elämää nopeasti ja kiihtyvällä tahdilla.

Ja tässä perussuomalaisten tulisi olla etujoukossa näyttämässä esimerkkiä vaatimuksella itsenäisestä Suomesta.

Käyttäjän MikaLehtonen kuva
Mika Lehtonen

Suomi ei voi erota EU:sta, vaikka se onkin epäonnistunut himmeli, joka saattaa jossain vaiheessa hajota muutenkin omiin erimielisyyksiinsä. Jos Suomi olisi Naton jäsen, erosta puhumisessa olisi huomattavasti enemmän realismia.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Analyysi oli hyvä ja parasta siinä on se, että persut häviävät aina. Silloin suomalaiset voittavat.

Käyttäjän nikokauko kuva
Niko Kauko

No jos mielestäsi suomalaiset ovat voittaneet näiden Suomen EU:hun ja euroon vieneiden unionistipoliitikkojen johdolla, niin käsityksesi voittamisesta on kyllä vähintäänkin outo.

Vauraasta kansallisvaltiosta, jolla oli varaa kustantaa hyvinvointivaltio velkaantumatta ja jossa kansalaiset elivät ennustettavaa ja turvallista elämää, meidät vietiin vieraan liittovaltiorakennelman osaksi, jonka myötä kansan osaksi on tullut loppumattomat leikkaukset sekä hyvinvointiyhteiskunnan jatkuva "tehostaminen" eli kurjistaminen.

Vakituiset ja pitkäkestoiset työsuhteet on korvattu pätkätöillä sekä nollatuntisopimuksilla ja pahasti velkaantuneiden suomalaisten pään päällä on jatkuva taloudellinen epävarmuus.

Tämän myötä myös esimerkiksi syntyvyys on romahtanut, koska tulevaisuudesta on tullut monen kohdalla liian epävarma, että lapsia uskaltaisi hankkia.

EU-Suomessa valtio elää jopa "nousukaudella" velaksi ja syömävelkaa on otettu vuosi toisensa jälkeen tahtia, joka saa 90-luvun pankkikriisinkin kalpenemaan.

Valtion lisäksi kunnat ovat uppoamassa velkaan ja yhteiskunta kärsii velan ottamisesta huolimatta vakavasta resurssipulasta kaikilla sektoreilla.

Tällaista menoa en parhaalla tahdollakaan voi kutsua voittamiseksi.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Nykysuomalaisten itsekeskeisyyttä ja laiskuutta työnteon suhteen ei voi laittaa EU:n piikkiin. Tosin persut ovat vähäisen menestyksensä keränneet juuri itsekeskeisyyteen vetoamalla ja kaikkia muita syyttelemällä. Väärässä persut ovat siinäkin. Jos Suomessa menee vähän huonommin kuin ennen, niin syy löytyy vain peiliin katsomalla.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Onko Uimosen mielestä suomalaisten laiskuus syynä nykyiseen työttömyyteen? Miksi suomalaisista tuli laiskoja kun liityttiin EU:n?

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Silloin laiskuus iski kun fyysiset ja suorittavat työt eivät enää kiinnostaneet. Käypä raksoilla katsomassa minkä verran suomalaisia kiinnostaa oikea työnteko. Tai ravintoloissa. Tai vaikka siivousfirmoissa.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Varmaan suurin osa työtekijöistä on suomalaisia. Et kuitenkaan osannut mitenkään perustella miksi tuhansia vuosia ahkerasti työtä tehneet suomalaiset juuri nyt olisivat tulleet laiskoiksi?

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Totta kai suurin osa työntekijöistä on suomalaisia. Suomalaisia nyt vaan sattuu olemaan enemmistö. Paitsi "paskaduuneissa". Nyt pitäisi olla vaan mukavaa ja siistiä sisähommaa, jossa ei tule hiki. Liian mukava ja helppo lapsuus tekee aikuisena ihmisen kovin laiskaksi. Työttömyyskortistossa olevista suomalaisista taitaa valtaosa olla jo täysin kykenemättömiä osallistumaan minkään tason työn tekemiseen.

Käyttäjän nikokauko kuva
Niko Kauko

On kyllä harvinaisen kovaa ja halveksuvaa tekstiä suomalaisista työttömistä. IKävä on tuollaista edes lukea.

Kerrot vielä olevasi vihreä "suvakki", mutta etpä näytä ihmisten ongelmia paljoa ymmärtävän, ainakaan suomalaisten.

Onko vihreillä näin kovat ja halveksuvat asenteet suomalaisia työttömiä kohtaan?

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen Vastaus kommenttiin #15

Höpötä mitä höpötät, mutta karu fakta on, että 2000-luvun suomaiset eivät ole edellisten sukupolvien kaltaisia sitkeitä puurtajia vaan kermaperseitä. Noita duuneja, joissa pitää olla sitä sisua täällä tekevät pääosin virolaiset, puolalaiset ja venäläiset. Ravintolamaailmassa aasialaiset ja turkkilaiset taitavat olla jo enemmistönä ainakin yrittäjävetoisissa paikoissa. Eikä suomalaisia kiinnosta edes perheen perustaminen. Sekin on niin vaivalloista hommaa.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

Miksi unionistit menestyvät?

.............

Koska he pyrkivät yhteiseen hyvään.

+++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++

Miksi perussuomalaiset eivät menesty?

.....................

Koska he eivät pyri yhteiseen hyvään.

Toimituksen poiminnat