Niko Aleksanteri Kauko Kirjoituksia itsenäisen Suomen puolesta

UKK ja itsenäisyyden kolme pilaria

  • UKK ja itsenäisyyden kolme pilaria

"Itsenäisyys, puolueettomuus ja kansanvalta kuuluvat Suomessa yhteen. Jos yksikin niistä menetetään, ne menetetään kaikki." 

Näin ajatteli suurmies ja presidenttimme Urho Kaleva Kekkonen ja kuinka oikeassa hän olikaan.

Itsenäisyys meni EU:n myötä

Kun Suomi liitettiin unionistipoliitikkojen toimesta Euroopan Unioniin, niin Suomi menetti itsenäisyytensä. 
Itsenäisen valtion tunnusmerkeistä ja kriteereistä tärkeimpiin kuuluvat oma itsenäinen lainsäädäntövalta, oma valuutta ja oma ulkopolitiikka. Suomi menetti nämä kaikki ja paljon muuta kun itsenäisestä Suomesta tehtiin EU-Suomi.

Ja tämän myötä puolueettomuudelle ja kansanvallalle kävi aivan täsmälleen siten kuin UKK totesi viisaassa lauseessaan.

Puolueettomuus meni samassa

Itsenäisyyden menettämisen myötä meni myös puolueettomuus, kansakuntamme turvallisuuden kulmakivi. EU-Suomi on sitoutunut tukemaan EU:n yhtä ulkopolitiikkaa ja meno ulkopolitiikassa onkin menossa kokoajan villimpään ja vaarallisempaan suuntaan. 

Esim. juuri tällä viikolla EU-Suomi osallistui suurvaltapolitiikkaan tunnustamalla Venezuelan presidentiksi henkilön, joka ei edes ottanut osaa Venezuelan presidentivaaleihin. 

Suomen ja suomalaisten etuihin ei kuulu mitenkään se, että otamme kansainvälisissä asioissa tällaista tuomarin roolia, jossa puutumme röyhkeästi eri maiden sisäisiin asioihin nimittelemällä presidenttejä Etelä-Amerikkaan ilman minkäänlaisia valtuuksia siihen. 

Tämä EU-Suomen poliitikkojen "suurvaltakompleksi" ja tällaisiin toimiin osallistuminen suurvaltojen rinnalla voi joskus vielä kolahtaa omaan nilkkaan Suomen kohdalla. 

Meillähän pitäisi olla tuoreessa muistissa epämiellyttävä omakohtainen kokemus, jossa meidän sisäisiin asioihin puututtiin ulkovallan ilmoittaessa meille, että Suomea johtaakin vaaleilla valitun johtomme sijasta O.W. Kuusisen Terijoen hallitus. 

Eduskunta palvelee kansan sijasta EU:ta

Itsenäisyyden mukana meni myös kansanvalta, sillä noin 80 prosenttia EU-Suomen lainsäädännöstä tulee Euroopan Unionilta ilman että suomalaisilla on käytännössä mitään mahdollisuutta vaikuttaa sen sisältöön. Ja juuri lainsäädäntövalta on se, mikä lopulta määrää yhteiskunnan suunnan. 

Eduskunta, jonka pitäisi olla kansan palvelija, kansan vallan edustaja ja kansanvallan käyttäjä tässä maassa, on nykypäivänä EU:n kumileimasin, joka on vaihtanut laillisen isäntänsä, eli Suomen kansan, Euroopan Unioniin ja toteuttaa sen tahtoa kansan tahdon sijasta.

Unionistien "saavutukset"

Ei siis ole mikään ihme, että kansallismielistä ja aina suomalaisten etu edellä työtään tehnyttä presidentti Kekkosta ja hänen saavutuksiaan vähätellään EU-Suomessa näiden Suomen hyvinvoinnin kulmakivet tuhonneiden unionistien ja heidän lakeijoijensa taholta.

Tosin UKK:n saavutukset punnitaan muutenkin kokonaan eri sarjassa - eli suurmiesten sarjassa - kuin nykyisten vallanpitäjiemme. Unionistien omat "saavutukset" kun ovat jatkuvasti vaan karvaampaa ja karvaampaa kalkkia suomalaisten nieltäväksi.

Unionisteilla ei ole antaa Suomen kansalle kuin kuritusta, leikkauksia, velkaannuttamista, halveksuntaa sekä yhä vaarallisempia ja lyhytnäköisempiä ulkopoliittisia seikkailuja.

Heidän viimeisin "saavutuksensa" on vanhustenhoidon ajaminen siihen pisteeseen, että ikääntyvät suomalaiset joutuvat kauhulla odottamaan ja pelkäämään sitä hetkeä, kun he joutuvat unionistien rakentaman järjestelmän armoille. 

Tässä näemme miten päättäjiemme tyhmyys ja piittaamattomuus yhdistettynä joidenkin ahneuteen on muuttunut monessa kohtaa suoranaiseksi ryöstämiseksi ja jopa järjestelmälliseksi pahuudeksi.

Unionistien kaatamat pilarit on pystytettävä uudestaan

Ilman itsenäisyyttä, puolueettomuutta ja kansanvaltaa olemme kansakunta väärällä ja erittäin vaarallisella kurssilla.

Siksi suomalaisten on pystytettävä nämä turvallisuutemme ja hyvinvointimme takaavat pilarit uudelleen.

Muuta tietä ulos kasvavasta kansallisesta ahdingosta ja vaikeuksista ei ole.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän viljoh9 kuva
Viljo Heinonen

Kun liityimme EU:n jäseneksi, itsenäisyytemme lisääntyi olennaisesti. Me voimme nyt vaikuttaa koko Euroopan politiikkaan enemmän kuin koskaan ennen. Esimerkkinä olkoot vaikka ilmastokysymys. Samalla irtaannuimme Neuvostoliiton ja nykyisen Venäjän vaikutuspiiristä; ei täysin, mutta olennaisesti. Enää ei meille itäinen naapuri sanele keitä ei saa olla Suomen hallituksessa. Yleiset syyt hallitukseen pääsyn estolle ovat lakanneet olemasta.

Puoluettomuutta emmme tarvitse. Ei se aiemminkaan ollut muuta kuin Neuvostoliiton myötäilyä. Se ei koskaan ollut aitoa puolueettomuutta, vaan olosuhteiden sanelemaa, jota sitten mantrana toisteltiin. Pääosin se oli tyhjää puhetta rauhasta ja ystävyydestä. Kauppapolitikkassa se oli selvä etu. Neuvostoliitton voitiin myydä paljon sellaista, mikä ei olisi minnekään muualla kelvannut.

Suomi on sitoutunut länteen ja hyvä niin. Ei meille sotilaallista ukaa oikein voi kohdentuakaan muualta kuin Vänäjältä. Hyvällä diplomatilla ja riittävän sotilaallisen puoustuskyvyn turvin voimme elää jokseenkin rauhassa omaa elämäämme. Nato olisi aikoinaan ollut hyvä turva. Siihen olisi pitänyt liittyä heti Neuvostoliiton hajottua. Nyt Nato on USA:n uuden ulkopolitiikan myötä muuttunut arvaamattomaksi, joten sellaisella jäsenyydella ei ole väliä.

Käyttäjän nikokauko kuva
Niko Kauko

Sinun logiikkasi mukaan siis Viron itsenäisyys lisääntyi Neuvostoliiton osana, kun se jäsenenä "pääsi vaikuttamaan" ison liittovaltion asioihin.....

Tämä on hyvin naiivi tapa ajatella kansainvälisestä poltiikasta, että liittovaltioissa pienien kansojen itsenäisyys lisääntyisi.

Näissä liittovaltioissa pienet valtiot antavat suvereniteettinsa pois ja saavat tilalle olemattoman pienen mahdollisuuden vaikuttaa liittovaltion politiikkaan.

Kun taas suuret ja vahvat valtiot hyötyvät liittovaltioista siten, että ne saavat vaihtokaupassa suuren määrän valtaa liittovaltiossa ja pystyvät siten kontrolloimaan sitä ja käyttämään pienempiä mukana olevia valtioita hyödyksi omassa suurvaltapolitiikassaan.

Tämä on realismia ja todellisuutta, yltiöoptimistisen haihattelun sijaa.

On myös todella typerä ajatus, että Suomen itsenäisyyttä punnittaisiin vain suhteessa venäläisiin. Itsenäisyys määritetään suhteessa kaikkiin muihin valtioihin, ei pelkästään Venäjään.

Ja puolueettomuudesta olen myös sanonut, että se on nimenomaan on paras ulkopoliittinen linja Suomelle ja vaikeissa oloissa testattu.

On totta, että puolueettomuuden pitää lähteä meistä itsestämme. Silloin se on aitoa ja kestävää, eikä ulkoisista tekijöistä riippuvaa, jolloin se myös nauttii kaikkien luottamusta.

Käyttäjän viljoh9 kuva
Viljo Heinonen

Arto Granlund vastasikin puolestani. Ei ole tarvetta täydentää. Sen kuitenkin totean, että Neuvostoliitto oli kommunistipuolueen hallitsema diktatuuri. Se ei ole lainkaan verattavissa vaikkapa nykyiseen Saksaan, joka on liitovaltio. Sitä on myös USA, mutta ei sielläkään ole neuvostokomentoa.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Niko Kauko, Suomi liittyi EU:n vapaaehtoisesti, kansanäänestyksen jälkeen, Viro liitettiin väkivalloin NL:n. Ja vielä, kuinka itsenäinen on valtio joka joutuu hyväksyttämään hallituksensa kokoonpano vieraan valtion johdossa?

Käyttäjän nikokauko kuva
Niko Kauko

Kysymys ei ollut siitä miten liityttiin vaan siitä mikä on pienen valtion asema isossa liittovaltiossa.

Käyttäjän viljoh9 kuva
Viljo Heinonen

Eu ei ainakaan vielä ole liittovaltio. Jos siitä sellainen tulee, riippuu kunkin osavaltion asema sen väkimäärästä ja omasta aktiivisuudesta. Pienen valtion asema EU-liittovaltiossa ei ole vielä määriteltavissä, kun liittovaltiota ei ole.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Suomi liittyi EY:n kansanäänestyksen tuloksena jossa kaikki kaikki lupaukset petettiin. Luvattiin itsenäisyyden ja oman valuutan säilyvän, mutta mikään lupaus ei ole pitänyt. EU:n piti olla taloudellisesti voimakkain maaosa vuonna 2010 ja mitä tuli, surkein talousahdingossa kärvistelevä alue Afrikan jälkeen. EU on hajoava lautta jota pitää koossa pelkkä pelottelu.

Toimituksen poiminnat